ieder1 is anders | Jobcoaching

Jobcoaching |Re-integratie | Dagbesteding

Voorstellen

Ik ben Mike van Kuik, getrouwd, pleegvader van twee kinderen, woonachtig in Houten en liefhebber van fotografie, formule 1 en voetbal. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de horeca, retail , catering, schoonmaak, onderwijs en het welzijnswerk ben ik sinds 2018 actief als erkend jobcoach. Ik doe dit vanuit mijn eigen bedrijf Ieder1 is anders.

De naam Ieder1 is anders is bedacht na het zien van de bekende kinderfilm “Dolfje Weerwolfje”. Hierin maken de pleegouders van Dolfje een geweldige opmerking naar Dolfje dat iedereen anders is en dat het dus niet erg, apart, vreemd, bijzonder of raar is als jij je anders gedraagt. Je bent wie je bent en hiermee heb je je eigen talenten en kwaliteiten waarmee jij een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Hoe mooi is dat.

Met jou specifieke talent en kwaliteit gaan we samen op zoek naar werk wat bij jou past binnen jouw mogelijkheden. Werknemer, (potentiƫle) werkgever en een opdrachtgever/uitkeringsinstantie (gemeente of UWV) hebben hierbij allen een belangrijke en specifieke rol. Als jobcoach is het mijn rol om deze drie in beweging te brengen en te houden om voor jou het best mogelijke resultaat te behalen. Hierbij kijken we vooral naar de mogelijkheden op de lange termijn zodat jouw weg naar werk ook een duurzaam karakter krijgt.

© 2024 ieder1 is anders | Jobcoaching

Thema door Anders Norén