ieder1 is anders | Jobcoaching

Jobcoaching |Re-integratie | Dagbesteding

Dagbesteding

Werken is zoveel meer dan alleen het verrichten van bepaalde werkzaamheden of taken. Het sociale aspect is zeker bij arbeidsmatige dagbesteding het allerbelangrijkste. Het haalt mensen uit hun isolement, geeft hun (weer) gevoel voor eigenwaarde en erkenning en draagt bij aan een inclusieve samenleving. Iets waar ieder1 is anders erg in geloofd.

De ondersteuning maatschappelijke dienstverlening zoals de dagbesteding officieel wordt genoemd verricht ieder1 is anders in samenwerking met het bedrijf Uitwerking Zij zijn officieel zorgaanbieder richting de gemeente en hebben jarenlange ervaring op gebied van zorg, specifieke doelgroepen, individuele begeleiding en ook trajecten richting werk.

Voor wat dat laatste betreft vinden wij het een uitdaging om deelnemers vanuit de dagbesteding stapje voor stapje verder te helpen om te kijken wat er mogelijk is op gebied van (betaald) werk. Aangezien we vaak intensief met deelnemers bezig zijn kunnen we ook een goede inschatting maken en samen gericht aan de slag gaan. In alle gevallen blijft het sociale aspect van meedoen, gezien worden en onder de mensen zijn het meest belangrijke.

© 2024 ieder1 is anders | Jobcoaching

Thema door Anders Norén