ieder1 is anders | Jobcoaching

Jobcoaching |Re-integratie | Dagbesteding

Samenwerking

Mensen en organisaties verbinden kan niet zonder een goed netwerk. Om te kunnen schakelen met diverse partijen werken we daarom nauw samen met verschillende organisaties. Een aantal wil ik in het bijzonder noemen.

De KrachtFabriek in Houten zet mensen in hun kracht door omgevingen te faciliteren waarin ze dit kunnen doen. Het is een netwerk, katalysator, broedplaats, spiegel en een warm bad. Een ideale plek om te ontdekken waar jouw ambities, talenten en kwaliteiten liggen, dit uit te proberen, jezelf en anderen te inspireren en te blijven ontwikkelen.

Het UWV ondersteunt en faciliteert mensen om weer richting werk te kunnen gaan. Zij doen dit door expertise in te kopen bij organisaties zoals ieder1 is anders om jou zo goed mogelijk richting werk te kunnen begeleiden.

Je kunt via Uitwerking op twee locaties in Houten aan de slag met jouw dagbesteding: De Meerpaal en De Krachtfabriek. Je kunt van alles doen. Van schoonmaak en beheer van een sportcomplex tot aan plastic recycling, houtbewerking, computerreparaties, schilderen of gewoon ontmoeten.

Een ding staat voorop. Wij gaan uit van jouw mogelijkheden. Zodat je weer actief kunt worden en je op jouw niveau kunt ontwikkelen. Desgewenst in goed overleg met jouw netwerk of persoonlijke begeleider.

Naast dagbesteding bied Uitwerking ook individuele ondersteuning, meer hierover vind je op de website van Uitwerking.

In conditie komen is niet alleen mentaal maar soms ook fysiek, of beide. In het geval van het laatste denkt Fysio Activ graag mee hoe te herstellen of te werken aan herstel. Ze zijn meedenkend, pro-actief en zeer oplossingsgericht.

© 2024 ieder1 is anders | Jobcoaching

Thema door Anders Norén