leren werken bij Ieder1 is anders

Ieder 1 is anders gelooft dat ieder mens uniek is en over waardevolle talenten en kwaliteiten beschikt.  Om die reden is ook iedereen welkom om bij ons aan de slag te gaan ongeacht de rugzak die jij met je meedraagt.

Iedereen leert op zijn eigen manier. Veel mensen leren niet uit boeken maar door te doen of eerst door te kijken naar hoe iemand iets voordoet.

De stap om vanuit de veilige setting thuis of elders actief te worden is vaak heel groot. Vele hindernissen staan hier soms fysiek of mentaal voor in de weg. Bij de kennismaking kijken we hoe we hier mee aan de slag willen gaan. We leggen de lat niet te hoog, het is al fijn als je komt.

Naarmate de gewenningsfase over is kijken we verder naar  jouw mogelijkheden en gaan we aan de slag om op basis van jouw wensen en voorkeuren aan de slag te gaan.

Je gaat ritme opbouwen, leert werknemersvaardigheden en werkt aan je sociale vaardigheden. Werken is namelijk meer dan alleen fysieke arbeid verrichten, het gaat ook om omgangsvormen en contact kunnen en durven maken op een voor jou en voor de ander prettige manier.

als deze fase goed doorlopen wordt dan kunnen we verder met jouw persoonlijk vliegwiel en brengen we verder in kaart vanuit welke kern jij op zoek wilt naar passend en duurzaam werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *