Activering via Uitwerking

Ieder1 is anders voert arbeidsmatige dagbesteding uit voor het bedrijf Uitwerking van Ilonja Horvers op locaties in Houten voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Uitwerking biedt arbeidsmatige dagbesteding aan kwetsbare mensen die weer actief in het leven willen staan. Afhankelijk van de wens van de deelnemers aan de dagbesteding kunnen we bekijken welke locaties geschikt zijn en hoe het beste gehoor gegeven kan worden aan de individuele wensen.

Locaties van Uitwerking

Dagbesteding heeft naast de toegevoegde waarde voor de deelnemers ook een toegevoegde waarde voor de omgeving waarin de dagbesteding plaats vindt. Belangrijk uitgangspunt voor een geschikte locatie is daarom of deze een toegevoegde waarde heeft voor onze samenleving. Veel non-profit organisaties in de vorm van (sport)vereniging of stichtingen hebben te kampen met een dringende behoefte aan vrijwilligers om de vele klussen die er liggen te klaren. Uitwerking wil deze organisaties helpen en bijstaan door de diensten van de deelnemers aan de dagbesteding in te zetten.

Uitwerking is actief met dagbesteding via de onderstaande locaties:

Sportcomplex De Meerpaal, groene hoon 1, Houten. Onderkomen van Hockeyclub Houten, De Houten Dragons en Handbal Houten.

De Krachtfabriek, dijkhoeve 1, Houten. De KrachtFabriek is een broedplaats van werkwillenden. De missie van De KrachtFabriek is om bij te dragen aan een transitie naar een meer humane en duurzame samenleving, door omgevingen te creëren waar werkwillenden in hun kracht komen.