Voorstellen

Ik ben Mike van Kuik

Via mijn eigen jobcoach-organisatie ieder1 is anders bied ik iedereen kansen om inzicht te geven in zijn eigen kwaliteiten en talenten en hiermee op zoek te gaan naar een passende werkplek en werkomgeving. We doen dit door samen in gesprek te gaan en samen te ontdekken wat voor jou het meest passend is. In sommige gevallen kan het helpen om niet alleen te praten maar ook samen aan de slag te gaan en zodoende nieuwe vaardigheden te leren en beter in contact te komen.

Werk wat bij je past is echter niet altijd eenvoudig bij jezelf te ontdekken. Zelf heb ik er twintig jaar over mogen doen om er achter te komen waar ik werkelijk energie op heb zitten in mijn werk. Deze leerzame weg gebruik ik nu voor anderen om samen uit te vinden welke weg(en) er nog bewandelt kunnen worden.

Door mijn levensloop heb ik in verschillende sectoren waaronder horeca, retail(winkels), catering, schoonmaak, welzijn, pleegzorg en onderwijs actief mogen deelnemen. Al deze ervaringen en kennis kan ik nu inzetten voor jouw persoonlijke zoektocht. waar ik tot op de dag van vandaag dankbaar voor ben. Door mijn ervaring in de laatste jaren bij Jongerencentrum Enter, Kentalis College Utrecht | Praktijkroute (VSO) en als inspirator bij De KrachtFabriek in de afgelopen jaren ben ik persoonlijk geraakt door mensen voor wie het doen van werk niet altijd vanzelfsprekend is.

Dit bracht mij er op om mij verder te scholen als erkend Jobcoach. Een opleiding die veel inzicht geeft in jezelf in relatie tot anderen en je in staat stelt om anderen zelf de stappen te laten zetten die nodig zijn om invulling te geven aan hun idealen.

Door met elkaar in gesprek te komen, elkaar te leren kennen en met elkaar aan de slag te gaan kunnen we jouw mogelijkheden ontdekken en jouw kernkwaliteiten tot uiting laten komen. Bij de dagbesteding zijn er verder mogelijkheden om werkritme op te bouwen, arbeidsvaardig te worden, te leren van collega’s en door gezamenlijk dingen te creëren ontstaan er weer nieuwe mogelijkheden. Want ieder1 is anders en kan dus van anderen leren.