Mijn naam is Mike van Kuik

Werken is geen werk meer als je doet wat bij je past.

Werk wat bij je past is echter niet altijd eenvoudig bij jezelf te ontdekken. Zelf heb ik er twintig jaar over mogen doen om er achter te komen waar ik werkelijk energie op heb zitten in mijn werk. Deze leerzame weg gebruik ik nu voor anderen om samen uit te vinden welke weg(en) er nog bewandelt kunnen worden.

Door mijn levensloop heb ik in verschillende sectoren waaronder horeca, retail, welzijn, pleegzorg en onderwijs actief mogen deelnemen, iets waar ik tot op de dag van vandaag dankbaar voor ben. Dankzij deze stevige basis kan ik nu ook anderenvadviseren en begeleiden in hun zoektocht naar werk. Door mijn ervaring in de laatste jaren bij Jongerencentrum Enter, Praktijkroute (VSO) en als inspirator bij De KrachtFabriek in de afgelopen jaren ben ik persoonlijk geraakt door mensen voor wie het doen van werk niet altijd vanzelfsprekend is.

Dit bracht mij er op om mij verder te scholen als erkend Jobcoach. Een opleiding die veel inzicht geeft in jezelf in relatie tot anderen en je in staat stelt om anderen zelf de stappen te laten zetten die nodig zijn om invulling te geven aan hun idealen.

Graag wil ik door middel van ieder1 is anders kansen bieden om iedereen zijn eigen kwaliteiten en talenten verder te ontdekken en te laten zien. ik doe dit door middel van arbeidsmatige dagbesteding en Jobcoaching op diverse locatie in Houten e.o.

Door met elkaar in gesprek te komen, elkaar te leren kennen en met elkaar aan de slag te gaan kunnen we jouw mogelijkheden ontdekken en jouw kernkwaliteiten tot uiting laten komen. Bij de dagbesteding zijn er verder mogelijkheden om werkritme op te bouwen, arbeidsvaardig te worden, te leren van collega’s en door gezamenlijk dingen te creëren ontstaan er weer nieuwe mogelijkheden. Want ieder1 is anders en kan dus van anderen leren. 

Jobcoaching  l  Trajectbegeleiding  l Dagbesteding