Pay it forward principe

Door admike

Pay it forward, in het Nederlands betekent dit geef het door. In mijn jobcoachbedrijf ieder1 is anders hanteer ik ook dit principe. Voor sommige jobcoach-trajecten die ik doe ontvang ik een bijdrage vanuit de gemeente of uitkeringsinstantie of vanuit een andere organisatie. Echter zijn er ook een heleboel mensen die buiten de boot vallen doordat ze niet in aanmerking komen voor een jobcoach-traject omdat ze hier niet de juiste indicatie voor hebben. Daar waar het binnen mijn mogelijkheden past probeer ik deze mensen kosteloos te begeleiden richting werk. Niet omdat ik er beter van wordt maar omdat wij er als maatschappij allemaal beter van worden.

Mensen willen niet langs de kant staan, mensen willen meedoen en bijdragen. ieder op zijn eigen manier. Sta jij langs de kant en wil je meedoen, laat dit dan aan mij weten via het contactformulier op deze website en dan kijken we samen welke route er naar werk voor jou mogelijk is en waar jij mee geholpen bent.