Hieperdepiep(jong)

Door admike

Hoera, Ieder1isanders bestaat vandaag 1 jaar.

Nadat je kindje is geboren, zal hij een grote ontwikkeling gaan doormaken…

In de natuur is geen zoogdier te bekennen die zo afhankelijk is van zijn ouders als een mensenbaby. Een veulentje heeft echt geen maanden nodig om te kunnen lopen, hij zou de natuur niet overleven… maar een baby is in het begin heel erg afhankelijk van zijn ouders!

Nou Ik kan u verklappen dit geldt niet alleen voor baby’s. Ook ik had als starter veel baat en hulp van anderen, hierdoor kreeg ik de kans om niet alleen Ieder1isanders te durven starten maar kreeg ik ook de bagage die nodig was om het verder inhoud en vorm te geven.  Met de hulp van inspiratoren van De Krachtfabriek, mijn deelnemers voor mijn opleiding  en mijn medestudenten en docenten van Combo Emonomy is dit jaar omgevlogen en heb ik behalve heel veel nieuwe indrukken, kennis en ervaringen ook heel veel plezier beleeft aan het werk wat ik iedere dag mag doen.

Ik ben blij dat Ieder1isanders het levenslicht heeft gezien en ik kijk met enthousiasme naar het komende jaar waarin ik weer opnieuw mag leren, ervaren en doen.